Povijest ljeti najbolja je stvar,

učimo kroz igru,

jer znanje je dar!

 

Počinju ljetni praznici, vesele im se mnogi učenici. Imamo puno slobodnoga vremena koje ponekad ne znamo iskoristiti pa nam postane dosadno. Logos učiteljica pobrinula se da se vaši mališani ove praznike zabave! Za vas smo pripremili ljetni kamp “Otkrijmo tajne prošlosti”.

Naša će tijela za vrijeme trajanja radionice postati vremenski strojevi, a svi ćemo zajedno otputovati u daleku prošlost kako bismo vidjeli kakva se sve zla kriju u Pandorinoj lutiji, kako su živjeli i što su radili stari Grci i Rimljani, kako bi se upoznali s Egipćanima i zavirili u piramide.

U popodnevnom dijelu kampa šetat ćemo s Marijom Jurić Zagorkom, tražiti „Zlatarovo zlato“, iskusiti čari „Šume Striborove“  i mirisima Botaničkoga vrta te ići u potragu za blagom. Na nekoliko dana vaši će mališani postati povjesničari, izumitelji, pisari, klesari, pisci, istraživači … Za njih smo pripremili mnoge igre i zabavne zadatke, kako bismo im što više približili određeni dio povijesti.

Ljetni kamp trajat će tjedan dana (od ponedjeljka do petka od 8 do 17 sati) u sljedećim terminima:

  1. od 16. 7. do  – 21. 7.
  2. od 23. 7. do 28.7.
  3. od 30.7. do 3.8.

 

Cijena ljetnog kampa iznosi 990 kuna. U cijenu je uključen ručak, svi didaktički materijali te diploma po završetku programa. Prijaviti se možete na adresu elektroničke pošte  info@logosuciteljica.hr.