Evo ga! Tu je… napokon!

Paralelno s temperaturama diže se i naše raspoloženje. Bude nas sve toplije zrake sunca. Koristimo svaku priliku kako bismo osunčali stopala u novim sandalama.

No, može li ljeto biti ispunjeno edukativnim sadržajem, a da zadrži epitete zabavnog, radosnog, toplog i bezbrižnog?

Mi Logos učiteljice smo upravo to pitanje imale na umu kada smo osmišljavale program našeg ljetnog kampa Veseli genijalci.

Program nudi BEZBRIŽNO rješenje za roditelje jer su djeca cjelodnevno s nama. Program počinje u 8:00, a završava u 17:00 svaki dan od ponedjeljka do petka. Svakoj mami bit će korisna informacija da djeca svakodnevno dobivaju nutricionistički selektiran ručak te voćnu užinu. Osim toga, djeca su u sigurnim rukama s Logosicom koja ima vremena baviti se potrebama svakog djeteta jer smo oformili malene grupe od 6 do maksimalno 10 polaznika.

Program nudi puuuunoo ZABAVE za djecu kroz posebno osmišljene društvene igre koje će djeca s veseljem igrati.

No, naše igre nisu osmišljene s ciljem trošenja vremena. Igre su osmišljene s ciljem razvijanja socijalne kompetencije, samopouzdanja i koncentracije, zato uz zabavu nude dodatnu vrijednost za djecu.

Program nudi i EDUKATIVNI sadržaj. Svakodnevno odlazimo na kratke edukativne šetnje kroz koje upoznajemo zanimljivosti našeg prekrasnog grada Zagreba. Jedan od izleta uključuje i posjet uvijek zanimljivom Zološkom vrtu.

Nakon izleta, kada se vratimo u učionicu te skupimo dojmove i nove spoznaje sve to zabilježit ćemo na mentalnu mapu kroz Blok za učenje koji dobiva svaki polaznik.

Izradom mentalnih mapa potičemo likovno i kreativno izražavanje.

Tako će kroz igru naši polaznici naučiti samostalno izraditi mentalnu mapu, odvajati bitne informacije od nebitnih, ovladati korištenjem mnemotehnika u lakšem pamćenju podataka te mnoštvo drugih vještina koje će im koristiti prilikom učenja školskog gradiva u novoj školskoj godini.

Čekamo vas na sunčanoj Šalati 😊.

Prijave i dodatne informacije možete pronaći ovdje

S veseljem vas očekujemo!